30 Aralık 2010 Perşembe

Yeni Yıl....



Vee 2010 yılını da arkamızda bırakırken; insanlık bunu kutlamak için bir sürü planlar yaparken, evren herşeyden habersiz yaşayıp gitmekte hala:)
Bendeniz bu yeni yılı sakin geçirmekten yanayım zira; her türlü bar ve restoranın makul fiyatlara sınırsız içki seçenegi sunması fazlaca keyfimi kaçırmakta, ayarını tutturamayan insanları görerek keyfimi bozacagıma evimde sevdiğim insanlarla kutlama planları yapmaktayım:)
Her ne kadar aranızda çook güzel yemek yapanlar olsada (bknz: sevdicegim:)) bu işi kıvıramayan ama genede evinde parti verip arkadaşlarını aç bırakmaması gereken insanlar olacagını eminim, yarın gece için ufak önerilerim olacak...


This Christmas I will not prefer to go out and party all night. Because I don't want to see and stand drunks people . I know everbody will be drunk because people doesn't know their limits in these nights.
I am writing this post that who wants to spend their Christmas night at home. I will give some ideas about the decoration.


Konsept: Gece için belli bir konsept belirliyerek farklılık yaratabilirsiniz. Örneğin herkeze beyaz giyinip gelmesini söyleyin, yada dekorasyonu ve yemekleri beyaz renkte tercih edin.. Açıkçası en kolay renk beyaz sanırım düşündümde:) Patlamış mısır her türlü ekmek paneleri, Yogurtlı mezeler,peynirler ... Uğraş gerektirmeden bol çeşitli böyle bir sofra kurabilrsiniz:)


Concept: You can decide on one particular concept for that night. For example White night... It is the easiest concept because there are a lot of things in white color. Mayonnaise,yogurt, pop corns... etc




Basit Fikirler: Herşey illa tabaklarda sunulacak degil ya kırmızı kırmızı elmaları iplerle tavandan sallandırın. Şekerleri duvarlara yapıştırın , tamamen sizin hayal gücünüze kalmış:)


Basic İdeas: You don't have to serve everything on the plates. You can use sticks for fruits or you can cover one wall with only sweets:) 





Bana yeni yıl hediyesi vermek isteyen arkadaşlarım varsa Blogumu izlese yeter =)

If someone want to give me present for Christmas, you can just click Watch button, thankss=)

Hiç yorum yok: