28 Ocak 2011 Cuma

Bayblon'a +24 yaş sınırı

Daha öncede dedigim gibi size herzman moda'dan güzel şeylerden bahsedecek değilim elbet, ülkemizde olup biten şeylere sessiz kalmam beklenemez değil mi?
Şimdi bu ibarede ne böyle demeyin, iyi bakın ki gözünüz alışsın... Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu’nun alkollü içkilerle ilgili son düzenlemesinden sonra sık sık karşılaşacağız çünkü bu ibareyle.
Düzenlemeden sonra ilk düzenleme İstanbul Bayblon mekanına geldi kendileri yaptıkları açıklamayla 24 yaşın üstündekilere hizmete devam edeceklerini belirttiler, buyrun bu da açıklama...


Değerli Babylon takipçileri,


Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu’nun alkollü içkilerle ilgili son düzenlemesini takiben bazı önlemler almak zorunda kaldık. Yönetmelik uygulamaları netleşinceye kadar alkollü içecek markalarının destek verdiği etkinliklerde Babylon’a yalnızca 24 yaş üzerindeki takipçilerimizi alabileceğiz. Uygulama 28 Ocak Cuma akşamı Oldies But Goldies partisiyle başlayacak. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı gerçekleştirmek zorunda kaldığımız bu uygulama için 24 yaş altındaki takipçilerimizle üzüntümüzü paylaşıyor, bizi anlayışla karşılamalarını rica ediyoruz.


SIKÇA SORULAN SORULAR


24 yaş uygulaması hangi etkinliklerde geçerli?
Uygulama sadece alkollü içecek markalarının destek verdiği etkinlikler için geçerli. Bu etkinlikler tüm poster, flyer ve web/sosyal medya mecralarımızda ‘24+’ ibaresiyle duyurulacaktır. Diğer etkinliklerde ise 18 yaşını doldurmuş olmak yeterlidir.


24 yaşındayım, uygulamadan etkilenir miyim?
‘24+’ ibareli etkinliklerde, etkinlik tarihi itibariyle 24 yaşını doldurmuş olan herkes etkinliğe katılabilir.


24 yaşından küçüğüm, daha önce satın almış olduğum bilet(ler) ne olacak?
‘24+’ ibaresiyle açıklanacak etkinliklere bilet almış olanlar, etkinlik tarihi itibariyle 24 yaşını doldurmamış olacaklarsa biletlerini iade edebilir veya değiştirebilirler.


Biletinizi Biletix’den aldıysanız Biletix gişelerine, Babylon’dan aldıysanız Babylon gişesine satın alma tarihinden itibaren 6 ay içerisinde iade etmelisiniz.


Biletinizi değiştirmek istiyorsanız 0212 292 73 68 numaralı telefonu arayarak ‘24+’ uygulama kapsamına girmeyen bir etkinlik için rezervasyon yaptırmalısınız. Söz konusu etkinliğin bilet bedeli, değiştirmek istediğiniz bilet bedelinden yüksek olamaz.


Biletleri satışta olup ‘24+’ uygulama kapsamına giren etkinlikler:


28 Ocak 2011 - Oldies But Goldies
29 Ocak 2011 - Naim Dilmener ve Sarp Dakni ile 45’likler Konuk Sanatçı: Zeliha Sunal
4 Şubat 2011 - Shantel 13 Years of Anarchy and Romance Dj Set
6-8 Şubat 2011 - Hindi Zahra
18 Şubat 2011 - Pantha Du Prince
19 Şubat 2011 - Naim Dilmener ve Sarp Dakni ile 45’likler Konuk Sanatçı: Tülay Özer
26 Şubat 2011 - Oldies But Goldies
18 Mart 2011 - Shantel 13 Years of Anarchy and Romance Dj Set
20-21 Nisan 2011 - Eddie Palmieri

Pek çok ortamda yapılan yasaklara karşı Biz nasıl olsa her türlü yasağı deleriz!!İnternetteki siteleri engellesinler proxyden gireriz diyen kafalar şimdide içki yasağı koysunlar evimizde içeriz derler herhalde...

1 yorum:

Beelzebub* dedi ki...

hayatımda duyduğum en saçma iş en son 14 ocak da gitmiştim iki yıl daha da gidemicem