21 Ocak 2011 Cuma

Asos'ta kargo artık bedava!

Asos bi önceki postumu görmüş ve bu hayalimi gerçekleştirmek için o birbirinden güzel ayakkabılara benimde ulaşabilmem için Türkiye'ye de shipping ücretini kaldırmış (tüm dünyaya da aynı hakkı tanımış:D)...
Benim gibi alışveriş sepetini saatlerce doldurup sonunda toplam fiyatta alışveriş yaptığı ücret kadar shipping fiyatı gören herkeze mutluluk verici bir haberdir bu sanıyorum ;)
Bu sefer Asos'un sitesini daha bir keyifle gezdim.( Şimdilik bişey almasam bile; alabileceğim huzurunun farkındalığıyla :D )

İşte ilk göz turumda takı ve ayakkabı kategorisinde gözüme çarpanlar:


Kendi özel koleksiyonu haricinde pek çok tasarımıncıdan da parçalar bulunan bu siteyi daha önce duymadıysanız hemen keşfetseniz iyi olurr...

20 Ocak 2011 Perşembe

Kadınların kalbine giden yol...

 Erkeklerin kalbine giden yol midelerinden geçiyor ise kadınların kalbine giden yol eminimki ayaklardan geçiyordur! Hayatta herhalde almaya doymayacagım tek şey ayakkabıdır. Her sezon bir önceki sezondan daha güzeldir, ileriye dair hayallerimin büyük bir kısmını sanırım ayakkabılarım ve onların cici cici duracağı raflar kaplamakta:)





Ayakkabı ve giyinme odası demişken Sex and the City'i izleyenler unutamaz o Carrie'nin aldığı evlenme teklifini, işte kadın ruhundan anlayan erkek diye bağırasım geliyor:) 




Neymiş öyle stadyumda futbol maçında evlenme teklif etmek falan,şöyle güzel bi oda hazırlayın içinide güzel mi güzel pabuçlarla doldurun bakın sevdiğiniz kadın nasılda kollarınıza atlıyor:)

Ozet geciyorum tektasa cidden gerek yok, yaratici olun!!

18 Ocak 2011 Salı

IFW 2011 Takvimi

Bu haftanin basinda aciklandi IFW takvimi; ama IFW konusunda keyfim biraz kacik oldugu icin paylasmayi erteledim sizlerle.

Programdan da gorebileceginiz uzere tum defileler tek kuliste yapiliyor bu sefer; bunun sebebi olarak ise devletin Ifw`den maddi destegini cektigi artik sir degil, herkes tarafindan konusuluyor. Kendi yagiyla kavrulmaya calisan IFW ise kaynak aramaktaydi uzun bir suredir...
Bir diger haber ise Bahar Korcan,Ozlem Suer;Umit Unal ve Hakan Yildirim`in IFW bunyesinde defilelerin olmamasi.Her yil gittikce guclenmesi gereken boyle bir organizasyonun aldigi darbeler ust uste anlayacaginiz...

Ama hicbirimiz unutmayalim ki tasarimcilar girdikleri her ortami; iclerinden gelen enerji ve yaratma gucuyle buyulu ve herkes tarafindan icinde yer alma arzusu duyulabilecek bir hale sokabilirler. Bizi neler bekliyor hicbirimiz bilemeyiz:)

17 Ocak 2011 Pazartesi

Acımayacak



Uzun zamandır türk sanatçılardan beyendiğim bir klip çıkmıyordu ortaya, ya da ne zaman "aa güzelmiş" dediğim bi klip olsa, bi süre sonra çalıntı çıkıyordu. Derken... Tarkanın acımayacak klibini izledim bu akşam, gerçekten çok güzel bir iş çıkarılmış diye düşündüm. Klip yönetmeniliğini Murat Küçük yaparken; görüntü yönetmeniliği ise Veli Kuzu yapmış.

Tüm çekimleri siyah/beyaz ve 35 mm formatıyla çekilmiş.

Klipte kullanılan kostümleri ise; Ceyda Balaban, Umut Eker, Simay Bülbül tarafından hazırlanmış. Klip esnasında gözüme tanıdık gelen aksesuarlardan zaten Simay Bülbül'ün bu işte parmagı oldugunu anlamıştım:)




Dilan Bozyel'in güzel backstage fotograflarına göz atalım:)




Tarkanın bu deriler ve zımbalar içindeki salaş ve serseri halini sevdim:)



 Bu aksesuarı Fashion Week'te de görmüştük BKNZ

Simay Bülbül&Umut Eker
Bu aralar kendi ismini taşıyan moda markasıyla; yaptığı işler arasına bir de moda tasarım üst başlığını ekleyen Kerem Tezgel'de model olarak klipte yer aldı.


Tarkan uzun bi aradan sonra gerek syling gerek ise tüm teknik işlerini emanet edebileceği güzel bir ekiple çalışmış, umarım bu birliktelik tek seferlik olmamıştır:)

16 Ocak 2011 Pazar

Bir tutam ask:)

Bu gordugunuz guzel mi guzel sufle sevdicegime ait:) Biraz seker biraz un biraz da sevgisinden katarak yaptı bu guzel mi guzel sufleyi yeni yilin ilk sabahında. Ne zamandir paylaşmak istiyordum vakit bulamadim; tarifini isteyenler olursa aşcısından sizler icin calmaya hazırıım:)
Aşk dolu gunler diliyorum hepinizeee
XXX