2 Aralık 2011 Cuma

Dupe Lists of shoes

Steve Madden 100$


Miu Miu 650$


Lanvin 900$


Go Jane 40$


Jeffrey Campbell Lita 170$

Gojane 40$


Urbanog 40$



Vivienne Westwood Pirate Boot 480$

Topshop Drew Boot 65$


Dunyamiz etme bulma dunyasi olmaktan cikip, calma cirpma dunyasi oluyoorr :O :)

29 Kasım 2011 Salı

Marni for H&M



H&M'den yeni haberler var! Mart 2012 Marni for H&M bay-bayan koleksiyonu satista! 

Desenlerini sevdigimin, sunlarin guzelligine bakin!

28 Kasım 2011 Pazartesi

Kibris Tatilim / Cyprus Trip

Bayram tatilim icin akdenizin ucuncu buyuk adasi Kibrisa gittim. Gitmeden internet uzerinden arastirmalar yapmaya calissamda fazla bilgi bulamadim acikcasi. Oturupta uzun uzun tarihini anlatmayacagim size, ancak yasadiklarinin izlerini tasiyan bir yerdi.

Ucagim Ercan havaalnina inerken yukaridan gordugum manzara karsisinda yaptigim yorum: Sehir nerede? Yesillik nerede? oldu. Ogrendigime gore Kuzey Kibrisin en buyuk iki bolgesi Girne ve Lefkosa.

Bu yazimda kibrista nasil vakit gecirebilirsiniz bundan bahsedecegim :)

Oncelikle Girneye giderseniz yapabileceginiz birkac sey var:
Sahildeki Girne kalesinde tur atabilirsiniz. Vakit gecirmek isterseniz tabi, yoksa iceride ahim sahim birsey yok:) Manzaranin tadina varin derim:)



Fotograftaki secim cizgilerinin farkindayim:D

Girnede neredeyse tum gununuzu kapsayacak diger bir aktivite ise ALISVERIS!
Pek cok markanin en yuksek kalitedeki taklit urunlerini carsisinda bulabilirsiniz. Son model Hermes cuzdanlardan Mulberry cantalara kadar. Hatta kimi girdiginiz dukkanlarda orjinal denen urunler bile olabilir, ama arastirmalarim sonucu anliyorumki hepsi taklit urun. Birbirinden farklari ise kaliteleri:)
Benden duymus olmayin ama Bulent Ersoyun burdaki magazalardan birine 18milyar borcu varmis:D

Aksamida girnede gecirecekseniz, Kaleden kus bakisi gordugunuz bu minik limanin etrafindaki restorantlarda guzel vakit gecirebilirsiniz canli muzik esliginde.



Kibrista gezebileceginiz ikinci bolge ise Lefkosa ise , daha cok restaurantlarla dolu birkac caddeden olusuyor.


Lefkosa'da Ingiliz etkisini birebir goruyorum. Aksam 23.00te bile sokakta 14-15 yas araliginda 6-7 kisilik gruplar restorantlardalar. Yemeklerini yedikten sonra birer kahve icip eglenmek icin baska mekanlara gidiyorlar :)

Bir aksam kibristaki Coliforian restoranta gittik.
Benim tercihim T-Bone stickten yana oldu. Kibrista restorantlarda en cok dikkat ceken sey porsiyonlarin buyuklugu. Tabakta gordugunuz et 350gr desem herhalde az cok anlatmis olurum :)
Fiyatlari ise 20-30 arasinda degisiyor. Ancak gelen tabak odediginiz ucreti hayli hayli hakediyor. Ilk defa kibrisa gidiyorsaniz ac gozluluk yapmaktan kacinin derim.

Tatli icin mekan onerim ise Mardo olacak. Yazi karakteri bakiminda 'Ay ne kadar Madoya benziyor'desem de. Burda bi dondurma yemelisiniz bence :)

Lefkosa'da gunduz vaktinde gidebileceginiz Buyuk Han'i soylemeden gecmek istemiyorum. Ben gidemedim ama arastirmalarimda hep adini duydum.

Bir sonraki yazisinda ise biraz gece hayatindan bahsedecegim :)